Implementare 2performant cu woocommerce – marketing afiliat

Cateva lucruri de stiut despre marketing afiliat
Implementare 2performant cu woocommerce – marketing afiliat admin august 14, 2018
Implementare 2performant cu woocommerce – marketing afiliat

Implementare 2performant cu woocommerce – marketing afiliat

Cateva lucruri de stiut despre marketing afiliat

Ce este marketing-ul afiliat?

Practic, marketing-ul afiliat este o strategie bazata pe performanta. Un afliat nu reuseste sa convinga consumatorul sa cumpere, sa faca o tranzactie? Atunci nu va primi niciun comision dar tu totusi castigi vizibilitate pentru magazinul sau site-ul tau de prezentare.

De ce marketing afiliat?

  • afiliatii au generat in total ~270 milioane de EURO vanzari magazinelor online. Majoritatea acestor vanzari au fost generate in perioada 2012-2016 de cand afilierea a devenit un canal important pentru sute de magazine online.
  • cele mai de succes magazine online din Romania sunt inscrise intr-o retea de afiliere (eMAG, FashionDays, ePiesa, Libris, Elefant, Flanco, Vola, Nichiduta, depurtat sau Starshiners)
  • ai acces direct la afiliati de top care au reusit pana in prezent sute de mii de vanzari pentru magazinele online cu care colaboreaza (unii dintre ei probabil concureaza cu un intreg departament de marketing), la afiliati de content, la specialisti in Facebook Ads si/sau Google AdWords sau chiar si la publisheri de renume
  • platesti la vanzare valida! Cred ca multe magazine omit acest aspect extrem de important cand discuta despre marketing afiliat. Tu ca magazin hotarasti ce comision oferi afiliatilor si nu uita ca vei plati doar pentru vanzarile valide.
  • castigi link-uri pentru SEO din partea afiliatilor de content, castigi awarness de pe urma bannerelor afisate pe site-urile afiliatilor, castigi clienti noi care cel mai probabil vor reveni la tine in magazin si fara link de afiliat. Si nu in ultimul rand castigi parteneri de incredere atata timp cat oferi seriozitate si te implici cu adevarat.

Ai nevoie de implementare ? 

Trimite un mesaj la contact@adwebdesign.ro sau suna-ne la 0744872530